Monique van der Steen

Welkom op mijn website.

Mijn naam is Monique van der Steen en ik ben sinds 2010 werkzaam als zelfstandig fotograaf in Noord-Brabant, Veghel (gemeente Meierijstad).

In 1998 ben ik afgestudeerd als bouwkundig ingenieur aan de HTS te ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens heb ik anderhalf jaar architectuur gestudeerd aan de TUE. Na een aantal jaren werkzaam te zijn als bouwtechnisch tekenaar werd mijn liefde voor fotografie steeds groter. Ik besloot een opleiding te gaan volgen aan de Fotovakschool en ben afgestudeerd in 2007.

Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt in een fotostudio in Veghel als fotograaf/ beeldbewerker. Ik heb hier veel ervaring opgedaan met fotografie voor bedrijven als bijvoorbeeld Sligro, Maison van den Boer, Unilever en DHL. De focus lag toen op food en product fotografie.

Ook ben ik 7 jaar parttime werkzaam geweest als mentor aan de Fotoacademie in Eindhoven.

Ik maak graag in opdracht fotografiewerk voor u. U kunt bij mij onder meer terecht voor reportages, portretten, architectuur fotografie en productfotografie. Kwaliteit leveren en het aanvoelen van de wensen van de opdrachtgever vind ik erg belangrijk. Een goed vooroverleg is daarom essentieel. Ik verras u graag met creatief werk. Fotograferen doe ik op iedere gewenste locatie, of thuis in Veghel.

Monique van der Steen fotografie werkt voor onder meer Gemeente Veghel, WIM Creative Agency, Architecten bureau Van Houtum, Jippies, Bouwbedrijf Van de Ven, Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en diverse andere ondernemers en particulieren.